Locatie Blesdijke

Demmink Mechanisatie is in 1994 ontstaan, dit door de overname van mechanisa-tiebedrijf Otten te Blesdijke, door de fam. H. Demmink. Otten Mechanisatie had door de jaren heen al een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Deze klantenkring betrof een wijde omgeving vanuit Blesdijke. Hierdoor lag er een goede basis voor het creëren van de huidige omvang van Demmink Mechanisatie. De naam Demmink Mechanisatie komt voort uit het feit dat de overname van Otten Mechanisatie door de huidige eigenaren de familie H. Demmink werd gerealiseerd.

Het bedrijf is nog steeds op dezelfde plaats gevestigd aan de Markeweg te Blesdijke. Sinds april 2004 heeft Demmink Mechanisatie ook een vestiging in Elsloo, welke onder de naam Elsloo Mechanisatie wordt voortgezet. De vestiging in Elsloo is ontstaan door een overname van de mechanisatietak van loonbedrijf “de Samenwerking”B.V.

Demmink Mechanisatie is een modern innovatief dienstverlenend bedrijf met vestigingen in Blesdijke en Elsloo, die zich heeft gespecialiseerd in de

Locatie Elsloo

landbouw-mechanisatie en technische dienst-verlening. Demmink Mechanisatie richt zich met de dienstverlening op een aantal sectoren, namelijk: veehouderij, akkerbouw, loonwerk, groenvoorziening en bosbouw, overheden, industrie en particulieren.