Locatie Blesdijke

Demmink Mechanisatie heeft een ruim, professioneel opgezet magazijn tot de beschikking. Het magazijn van Demmink Mechanisatie bevat een zeer grote voorraad onderdelen en slijtdelen, bestemd voor zowel tractoren, machines als werktuigen. De meest gangbare onderdelen zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Mochten wij toch een onderdeel niet op voorraad hebben dan sparen wij geen moeite om het benodigde onderdeel voor u te verkrijgen.

Demmink Mechanisatie heeft tevens de beschikking over een winkel, waar vele artikelen bestemd voor onze doelgroepen aangeprezen worden. Van verlichting en accu’s tot verven en spaden. Tevens vindt u in onze shop een uitgebreid assortiment oliën, smeer- en borgmiddelen, veiligheidsartikelen, verf en verfbenodigdheden, miniaturen en Case IH artikelen.

Locatie Elsloo

Voor Case IH onderdelen kunt u zich aanmelden voor een onderdelencatalogus, waarmee u zelf onderdelen kunt opzoeken en via ons telefonisch of via de mail bestellen. Klik hiervoor op de link hiernaast. CaseIHepartsonderdelencatalogus

Neemt u gerust eens een kijkje in onze winkel.

 

 

 

Reman onderdelen